Thursday, June 09, 2005

9th June Story Continue....

Terima Kasih pada semua yg wish kat i semalam dan juga hari ini...

1) 11.48pm (8 June) : Msg pertama hepi bday from
my bos (msg dia sama je macam dalam comment kat 9th June)... tapi terawal skit arrr...

2) 12.01am(9 June) : Msg Pertama 9 June... Ada 3 Msg semuanya then followed by phone call... sapa ekkk yg call... rahsiaaaa....
someone special :-)

3) 12.05am (9 June): Msg From
Lea dari Kedah

4) 12.06am (9 June): Msg from
my sisters

5) 07.30am (9 June): Msg From
G-ha

6) 07.55am (9 June): Msg from my
brothers (Nasib baik ingat)

7)08.05am (9 June): Msg from
someone special

8) 08.30am(9 June): Wishes from
Ida Princess yang tengah tarik selimut untuk sambung tidur....

9) 08.55am(9 June): Wishes from
iezahnet... dia sorang je ada kat opis masa ni...

10) 09.30am(9 June): Wishes from
mama Ayu yang baru sampai kat ofis..

11) 10.15am (9 June): Wishes from faezah (seventy six group)

12) 1.00pm (9 June): Wishes from wantot

13) 1.15pm (9 June):Wishes from Bibi Z (baru sampai ofis-afternoon shift)

14) 1.25pm (9 June): Wishes from Aniza_s (nak kawen sesaing ngan aku next year) hmmm insyaallah...

terima kasih... uols semua... i sedar yang umur i dah meningkat setahun lagi hari ni

birthday Story

Ni... nak story mory skit pasal wat happen pagi nih... B4 this aku pesan kat amad, karipap (currypuff--> versi indah hua hua hua) sebanyak 10 hengget... hua hua hua...

kebetulan... nak di jadikan cerita sampai je opis... aku charging phone aku n put it on drawer.. so korang paham-paham lah.. kalau dah letak dalam drawer tu... kalau pun berbunyi confirm aku tak dengar....

seterusnya....... aku pun duduk kat RND sambil nak mengupdate blog aku... tetiba telefon Ayu berbunyi... aku dengar Ayu kata " campak je la telefon kau tuh kat Sungai Segget"... guess sapa punya telefon yg patut kena campak kat sungai segget.... hua hua hua... after Ayu off line... Ayu inform aku... amad marah sebab aku tak hangkat telefon aku... aku pun.... pergi la kat drawer n tengok telefon ku yg ku tinggalkan sekejap... guess wat??? ada 5 mis call... ha ha ha... bila aku view semua mis call tuh... dari org yg sama... bos aku yg call (sapa lagi amad la...)

then, beberapa minit kemudian....dia msg... " telefon 100x pun tak reti nak angkat.....bla bla bla" ... di pendekkan cerita... dia call Ayu then msg aku tadi dengan harapan nak suruh amik karipap yang dia bawak. Dia dah tunggu kat bawah dah lama tapi aku x turun2 pun... hua hua hua... bila aku turun... apa lagi korang bukan tak tau bos korang macam mana kan menjerit macam tarzan... hua hua hua...

9 comments:

Redhzuan Daniel said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Redhzuan Daniel said...

100 X call semua nyonya tua yg jawab "pls try again", dah received call (phone org lain, setelah menerjah bibi tgh tido n izah- juga tk angkat tepon) ingat dah turun .. rups rups nya kat tingkat 100 lahnya, so lmbt lah nya turun.... I penat uols.. sgt penats- membebel sengsaraku keseorgn
dah smpi bawah lahhhhh
3 org nak angkat 1 taperware .. (ejaan mcm tu ka?')lah nya....

Redhzuan Daniel said...

maafkanlah dia

myishah said...

relax la kawanku.... ok apa... kita org turun bertiga ingatkan karipap (currypuff--> versi indah)berserta roti jala n chicken curry.. tapi hampes... cuma karipap je yg ada... :(

iezahnet said...

tu lah... roti jala takde plak ea... xpelah, kapirap pun kapirap lah... bedal saje lah labu....

iezahnet said...

tu lah... roti jala takde plak ea... xpelah, kapirap pun kapirap lah... bedal saje lah labu....

sweet_blood said...

apa la uols2 ni,,elexla,jgn slalu marah2 nnti cepat tua.pasal karipap pun kecoh satu jb.kak ecah jgn lupa bwk balik skit eh.

Bibi said...

ecah lah nyer....hepi bday..slamat ari tua..sorry lambat wish...baru masuk keje...wan pepagi dah call aku..kacau la tido aku...

sweet_blood said...

uolsss...baca la blog i..ade citer best!!!